Chevalier Chardonnay Brut
v/6 fl.
79,00
v/1 fl.
89,00
 Prosecco Campo del Passo
v/6 fl.
89,00
v/1 fl.
109,00
Luz Vinho Verde
v/6 fl.
69,00
v/1 fl.
89,00
Chevalier de Caylus Chardonnay
v/6 fl.
65,00
v/1 fl.
89,00
Señorio de los Llanos Valdepeñas
v/6 fl.
49,00
v/1 fl.
79,00
Grange des Rocs
v/6 fl.
59,00
v/1 fl.
85,00
Réserve Pierre Costières de Nîmes
v/6 fl.
69,00
v/1 fl.
89,00
La Forte Appassimento Rosso
v/6 fl.
69,00
v/1 fl.
99,00
Blanc de Blancs Demi-Sec
v/6 fl.
79,00
v/1 fl.
89,00
 

HVILKEN VIN SKAL DU VÆLGE?


Til nytårstalen

Til velkomst og nytårstale er en tør type ideel (brut) - især hvis der serveres kanapéer.

Vores anbefaling: Chevalier Chardonnay Brut. Foretrækker du en vin med en anelse sødme anbefaler vi denne Prosecco Campo del Passo.

Til fisk og skaldyr

Det sikre valg til fisk eller skaldyr er hvidvin.

Vores anbefaling: Luz Vinho Verde eller Chevalier de Caylus Chardonnay

Til hovedret

Hovedretten nytårsaften byder ofte på et godt stykke kød med lækkert tilbehør.

Vores anbefaling: Señorio de Los Llanos Valdepeñas, Grange des Rocs, Réserve Pierre Costières de Nîmes eller Laforte Appassimento Rosso

Til kransekagen

Vinen til kransekagen må endelig ikke være tør. Sukkeret i kransekagen dræber simpelthen alt det tørre i vinen fuldstændigt, og derfor anbefaler vi en halvsød udgave, som harmonerer og komplementerer sødmen fra kagen.

Vores anbefaling: Blanc de Blancs Demi-Sec eller Beerenauslese Rheinhessen