Lækre bobler på ren Chardonnay. Druerne kommer fra producentens bedste parceller, og der er her tale om en champagne med en utrolig finesse og længde. Den er tør, fyldig og kompleks.
Yderst velegnet til fisk og skaldyr. Bør serveres ved cirka 6-8 grader.
Champagne tænder et lys i de fleste vinelskeres øjne. For champagne er nemlig symbolet på fest, fejring og specielle øjeblikke med sine dansende, glade bobler. Champagnehuset, Pierre Trichet, repræsenterer den moderne stil, der er mere eksotisk og frugtrig, og med en ikke alt for tør mundfornemmelse.
Pierre Trichet er et familieejet champagne-hus, der går gennem 3 generationer. Vinmarkerne bliver til stadighed udviklet og forbedret i forhold til familietraditionen. Champagnerne lagrer i kældre udskåret fra klippen, i 8 meters dybde og det er med til at sikre at vinene ældes under de bedste forhold. Den årlige produktion er på cirka 70.000 flasker.