Lavalkoholisk, mousserende rosé fremstillet på te!
Sparkling Tea er en helt ny drikkekategori, hvor kombinationen af nordisk innovation og asiatiske tetraditioner, resulterer i en økologisk, lavalkoholisk mousserende drik, som er baseret på en omhyggelig udvælgelse af teer.
Copenhagen Sparkling Tea Companys drøm er at producere verdens bedste alkoholfrie og lavalkoholiske mousserende drikkevarer. Alle fortjener nemlig et godt glas bobler! Prøv her ‘Rød’, som er producentens version af en økologisk, mousserende rosé.
Sparkling Tea Røds karakter:
Smagen af Rød har øjeblikkelige noter af røde bær, hibiscus, brombær og en afbalanceret citrus. Dette følges af en let bitterhed fra bergamotolie, der findes i Lady Grey og Earl Grey te. Afslutningen er halvtør, hvilket harmonerer smukt med de indledende bærnoter. Farven er lyserød med nuancer af orange.
Sådan er Sparkling Tea Rød fremstillet:
Rød er fremstillet på et udvalg af 10 teer inkl. hibiscus samt hvide og sorte teer.
Hemmeligheden bag den unikke smag ligger i udvælgelsen samt de præcise tidspunkter og temperaturer under produktionen. Hver batch af Sparkling Tea brygges derfor i hånden af grundlæggerne selv, Jacob og Bo, for at sikre en høj kvalitet ved hver produktion.
Trykket i en flaske Sparkling Tea er på 5-5,5 bar, hvilket komplementerer nuancerne i smagen og skaber en blød og opmuntrende fornemmelse. Flaskerne får lov til at hvile i 8-12 uger for at opnå den højeste grad af kompleksitet i smagen, inden de endelig frigives til salg.
Hvad er Sparkling Tea Rød velegnet til?
Rød er den perfekte aperitif at nyde i solen og er fantastisk til både at starte og afslutte et måltid. Den passer særligt godt sammen med fisk og skaldyr eller desserter med bær.
Om producenten:
Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København, af den prisvindende sommelier Jacob Kocemba, og hans forretningspartner, Bo Sten Hansen. Den første flaske blev solgt den 26. maj samme år.
Drikkevarekategorien, Sparkling Tea, blev udviklet af Jacob Kocemba under hans tid på en Michelin-restaurant i København. Han realiserede de mange muligheder inden for te-verdenen, da han ikke kunne finde en passende vin til desserter, på trods af en vinkælder med mere end 1.700 vine. I stedet kom løsningen i form af en hjemmelavet teekstrakt, der bestod af en blanding af forskellige eksklusive teer. Den nye drik blev en stor succes og en favorit blandt restaurantens gæster.
Sparkling Tea har etableret en fast position inden for den voksende alkoholfri kategori med sin 0%-alkoholrække. Udeladelsen af alkohol inkluderer dog ikke kompromiser med oplevelsen. I hver variant af Sparkling Tea vil du finde en unik og kompleks smag. Det er derfor den ideelle drik til enhver festlig lejlighed som aperitif eller parret med alt fra fisk og skaldyr til søde desserter, alt afhængigt af hvilken variant af Sparkling Tea, du har i dit glas.
Copenhagen Sparkling Tea Company tilbyder en række unikke varianter, som alle er resultatet af drømmen om at producere verdens bedste alkoholfrie mousserende drik.