Alkoholfri mousserende lavet med champagneelskere i tankerne
Sparkling Tea er en helt ny drikkekategori, hvor kombinationen af nordisk innovation og asiatiske tetraditioner, resulterer i en økologisk, lavalkoholisk eller alkoholfri mousserende drik, som er baseret på en omhyggelig udvælgelse af teer.
Copenhagen Sparkling Tea Companys drøm er at producere verdens bedste alkoholfrie mousserende drikkevarer. Alle fortjener nemlig et godt glas bobler! Prøv her ‘Lysegrøn’, som er en alkoholfri mousserende, som læner sig op af champagne-tankegangen.
Sparkling Tea Lysegrøns karakter:
Lysegrøn er blevet skabt med intentionen om at tilføje mere variation til det alkoholfrie Sparkling Tea-udvalg med en mere klassisk, frisk og citrusagtig variant.
Lysegrøn har komplekse aromaer af citrus, grøn te, mineralitet og æbler. Smagen er livlig og elegant med noter af citrus, citrongræs, Earl Grey Sencha og appelsinskal. Lysegrøn har bemærkelsesværdige lag og en vedvarende antydning af Darjeeling og grønne æbler i afslutningen. Farven er klar med grønne nuancer.
Sådan er Sparkling Tea Lysegrøn fremstillet:
Lysegrøn er fremstillet på 12 teer, inklusive Sencha, grøn te og Darjeeling.
Hemmeligheden bag den unikke smag ligger i udvælgelsen samt de præcise tidspunkter og temperaturer under produktionen. Hver batch af Sparkling Tea brygges derfor i hånden af grundlæggerne selv, Jacob og Bo, for at sikre en høj kvalitet ved hver produktion.
De alkoholfrie varianter, Lyserød, Lysegrøn og Blå indeholder yderligere en lille base af økologisk druemost sammen med en smule friskpresset citronsaft. Sukkeret i Lyserød, Lysegrøn og Blå stammer fra restsukkeret i druemosten.
Trykket i en flaske Sparkling Tea er på 5-5,5 bar, hvilket komplementerer nuancerne i smagen og skaber en blød og opmuntrende fornemmelse. Flaskerne får lov til at hvile i 8-12 uger for at opnå den højeste grad af kompleksitet i smagen, inden de endelig frigives til salg.
Hvad er Sparkling Tea Lysegrøn velegnet til?
Går smukt sammen med lette retter fra det salte køkken. Den passer særligt godt til skaldyr, især østers. Når solen skinner, er den et sikkert hit!
Om producenten:
Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København, af den prisvindende sommelier Jacob Kocemba, og hans forretningspartner, Bo Sten Hansen. Den første flaske blev solgt den 26. maj samme år.
Drikkevarekategorien, Sparkling Tea, blev udviklet af Jacob Kocemba under hans tid på en Michelin-restaurant i København. Han realiserede de mange muligheder inden for te-verdenen, da han ikke kunne finde en passende vin til desserter, på trods af en vinkælder med mere end 1.700 vine. I stedet kom løsningen i form af en hjemmelavet teekstrakt, der bestod af en blanding af forskellige eksklusive teer. Den nye drik blev en stor succes og en favorit blandt restaurantens gæster.
Sparkling Tea har etableret en fast position inden for den voksende alkoholfri kategori med sin 0%-alkoholrække. Udeladelsen af alkohol inkluderer dog ikke kompromiser med oplevelsen. I hver variant af Sparkling Tea vil du finde en unik og kompleks smag. Det er derfor den ideelle drik til enhver festlig lejlighed som aperitif eller parret med alt fra fisk og skaldyr til søde desserter, alt afhængigt af hvilken variant af Sparkling Tea, du har i dit glas.
Copenhagen Sparkling Tea Company tilbyder en række unikke varianter, som alle er resultatet af drømmen om at producere verdens bedste alkoholfrie mousserende drik.