Pinot Grigio Rosé San Vigilio
v/6 fl.
69,00
v/1 fl.
89,00
Soleil des Alpes Provence Rosé
v/6 fl.
100,00
v/1 fl.
129,00
Campelo - Pérgula Rosé Frutado
v/6 fl.
49,00
v/1 fl.
69,00
HB Chevalier
v/6 fl.
100,00
v/1 fl.
129,00
Jardin des Charmes Rosé
v/6 fl.
59,00
v/1 fl.
79,00
Le Rosé Seguret
v/6 fl.
110,00
v/1 fl.
139,00
Manon Rosé
v/6 fl.
140,00
v/1 fl.
169,00
Roc de Candelon
v/6 fl.
79,00
v/1 fl.
109,00
Sancerre Rosé Gerard Fiou
v/6 fl.
190,00
v/1 fl.
199,00
Beauvignac Grenache Rosé
v/6 fl.
75,00
v/1 fl.
89,00
Saronsberg Provenance Shiraz Rosé
v/6 fl.
89,00
v/1 fl.
100,00
Le Retour Ventoux Rosè
v/6 fl.
95,00
v/1 fl.
119,00
Pradorey Rosado
v/6 fl.
110,00
v/1 fl.
129,00
Eole Rosé
v/6 fl.
89,00
v/1 fl.
109,00
Rosé d'Anjou
v/6 fl.
85,00
v/1 fl.
100,00
Beauvignac Syrah Rosé
v/6 fl.
75,00
v/1 fl.
89,00
Moment de Plaisir Rosé
v/6 fl.
75,00
v/1 fl.
100,00
 

Hvad er det, der gør rosévin til noget specielt?

Hvis du spørger os, så er der altså noget helt magisk over et glas kølig rosé i lune temperaturer og grønne omgivelser. Forestil dig bare en panoramisk baggrund af enten skov, sø eller strand, krydret med dit favoritselskab – og så et glas rosé. Det fås vel ikke meget bedre, vel?

Rosévin har aldrig været mere populært, end det er netop nu. Især i foråret eller om sommeren passer et glas kølig rosévin perfekt ind i hverdagen. De skinnende farver vækker appetitten allerede ved synet – fra sarte, varme laksetoner til dybe, mørke hindbærnuancer. Det skyldes de forskellige blå eller røde druer og måden vinen fremstilles på. Mangfoldigheden og nuancerne i smagen er enorme.

Du vil altid kunne finde en passende rosé til det lette køkken – uanset om der er tale om fisk, tapas eller charcuteri. Men mange af de forfriskende vine harmonerer også udmærket med mere eksotiske retter, grillmad eller gryderetter.

Vinloven tjener først og fremmest som kvalitetskontrol. Før i tiden var det nemlig faktisk sådan, at der nærmest udelukkende blev brugt mørke druer til fremstilling af rosévin, som ikke var gode nok til at lave rødvin på. Sådan er det ikke længere, og i dag oplever rosé et nyt højdepunkt i sin popularitet. Rigtig mange mennesker nyder den friske, lette smag. For at få den bedst mulige oplevelse, drikkes den af et hvidvinsglas, og typisk ved en temperatur på mellem 8 og 12 grader.

Rosé stemning

Hvad er rosé lavet af? / Hvordan laver man rosé?

Rosé er lavet på blå druer ligesom rødvin. Forskellen er, at skrællen kun er med i gæringen i kort tid, inden den sies fra. Det er fra skrællen, at rosé får den fine farve, som kan variere i alle nuancer af koral og lyserød. I Holte Vinlager finder du et spændende udvalg, som byder på kraftige, krydrede, karakterfulde og madvenlige rosévine. Men også de elegante, forfinede, lyse og let tilgængelige flasker, som egner sig særligt godt til velkomst eller aperitif.

Få vejledning til at vælge den rigtige rosé

Det kan være svært at overskue vores store udvalg, og derfor er de alle beskrevet tydeligt på deres egen side. Er det ikke nok, står vi naturligvis altid klar til at vejlede dig, så du får valgt en eller flere flasker, som passer til lige præcis din smag. Du kan kontakte os på telefon, e-mail eller i en af vores lokale butikker.