Fornem Cognac i flot trækasse
Der er linet op til fordybelse med Lautrecs Selection du Domaine, som med 3 års fadlagring på fransk limousine-egetræsfade opnår en lækker rundhed og forfinet elegance.
Cognacens karakter:
Cognacen har en flot gylden farve og en duft, der åbner med delikate toner af slikkede frugter og vindruer. Smagen er livlig, blød og fyldt med noter af kandiseret citrus, træ og marcipan.
Hvad er cognacen velegnet til?
Serveres rent eller med is som en digestif, og bruges også i cocktailblandinger.
Serveringstemperatur: 20-22 grader.
Sådan er cognacen fremstillet:
Lautrec Selection du Domaine er fremstillet på druerne Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard, som mest stammer fra Fins Bois-subzonen. Den er skabt ved den traditionelle metode med dobbeltdestillation og lagret i fade af limousine-egetræ i 3 år, hvor den til sidst flaskes ved 40% alkohol.
Om Lautrec:
Historien om Lautrec-cognac begyndte i 1838, da Paul Louis Seignette besluttede at forene sine to største lidenskaber: cognac og heste. Han blev inspireret af styrken og ædelheden hos den bedste hest, han nogensinde ejede, en enestående arabisk fuldblod af Akhal-Téké-racen ved navn Lautrec. Hans indsats var at skabe en cognac, der skulle være lige så stærk og ædel som denne legendariske løbshest.
I dag bliver Cognac Lautrec omhyggeligt håndlavet ved hjælp af hemmelige teknikker, som er på samme måde som ved begyndelsen af dens skabelse.
Lautrec-cognacer skiller sig ud med en frisk blomsterduft og en slags "maskulin råstyrke" ligesom den legendariske hest, Lautrec.