Sommergin med skovbær og hindbær!
Sommerlig gin med tydeligt præg af skovbær og hindbær. Det er en superfrisk gin med fokus på det frugtige, men stadig med den gode ginsmag velbevaret. Derfor er den meget velegnet til at drikke ren med is og tonic eller i spændende cocktails.
Serveringsforslag:
5 cl. Berry Gin
2 cl. brombærlikør/juice,
2 cl. sukkersirup og mynteblade
½ lime
Pres myntebladene med lime og bland resten af ingredienserne i – fyld godt op med is og pynt med brombær og mynteblade.
Om producenten:
Teichenné, som laver Kinross, er et familieejet brandydestilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné, nær Barcelona i Spanien. Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.
Da Marcs mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen, og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og betød, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter. Og siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag deres produkter til mere end 50 lande verden over.