Maison Cognac Ferrand producerer denne perle af en rom, udelukkende fra Barbados.
Selve destilleringen er foretaget på Barbados, hvor denne melassebaserede rom efter destilleringen bliver lagret på forholdsvis unge bourbon fade. Efter at have lagret på Barbados i en del år, bliver rommen fragtet til Château de Bonbonnet, hvor Cognachuset Pierre Ferrand har hjemme. Her bliver rommen placeret på små, gamle cognacfade. Denne dobbelt-lagring har tidligere været meget udbredt, men bruges nu desværre kun af meget få producenter. Denne lagringstype "Double Wood", giver den bløde og søde del fra lagringen på Barbados og kompleksiteten fra de gamle cognacfade på slottet i Frankrig.
Kaniché XO har en sødlig duft af egetræsfade og eksotiske noter af sukkerrør, vanilje fadpræg, kokos og kakao. Smagen er blød og rund med en stor kompleksitet. I kompleksiteten finder man også karamel, nødder og cedertræ. Smagen har en rigtig god længde, hvor der hele tiden kommer nye nuancer til.
Leveres i flot trækasse.