Fed og smørret vin - helt uden alkohol!
Alkoholfrie vine er et relativt nyt fænomen. Mange satser på en sund livsstil, hvor alkohol nydes i moderation; men det kan være svært at holde fingrene fra vinen, da det ofte fuldender et godt måltid eller en hyggelig aften. Ty til de alkoholfrie vine, så du ikke går på kompromis med nydelsen - og hav altid en flaske klar til de gæster, som har valgt alkoholen fra.
Vinens karakter:
Ren og gylden farve med skønne noter af modne træfrugter og letristede fadtoner af karamel, som bringer varme i glasset. Som navnet indikerer, får du her en smørret og rund alkoholfri vin med et velbalanceret syreniveau, som er sammenligneligt med oversøisk Chardonnay.
Hvad er vinen velegnet til?
God til salater, fed fisk og kylling. Perfekt substitut, som også inkluderer dem, der ikke ønsker alkohol, eller hvis du har en “off-day” fra procenterne.
Serveringstemperatur cirka 10-12 grader.
Sådan er vinen fremstillet:
I stedet for at fjerne alkoholen fra vinen, har Étiquette udviklet en proces, hvor man fermenterer druemosten i 200 liters tanke i 10 dage uden at producere alkohol. Vinen beriges med naturlige aromaer og afsluttes med en steril filtrering. Mosten stammer fra et norditaliensk blend af druer.
Om producenten:
Étiquette er en dansk startup virksomhed, som har genovervejet, hvordan alkoholfrie vine kan fremstilles. De bruger bæredygtige produktionsmetoder, som ikke går på kompromis med kvaliteten eller smagen.