Smagfuld og sprød cider fra Norditalien
Cider er en forfriskende drik lavet af gæret æblejuice. Den kan variere i smag fra sød til tør og kommer ofte med en let kulsyre, der giver fine bobler. Cider er et perfekt alternativ til øl, som giver en sødligere og mere frugtig karakter.
Prøv et komplekst udtryk fra Norditalien i denne Riserva fra Angioletti.
Ciderens karakter:
Her får du en medium stil med fine bobler og en rig og kompleks smag, som er smukt afbalanceret. Dette er husets karakteristiske og delikate “husstil” med modne, dybe og strukturerede æblesmage, som giver en lang, ren og sprød eftersmag.
Hvad er cideren velegnet til?
Perfekt som aperitif, enten direkte af flasken eller over is. Prøv den også sammen med cremede pastaretter.
Serveringstemperatur: 6 grader.
Sådan er cideren fremstillet:
Fremstillet af 100% italiensk æblejuice (ikke fra koncentrat).
Om producenten:
Angioletti laver cider af højeste kvalitet, fremstillet på æbler fra Trentino, i Norditalien. Æblerne er fra Val di Non dalen, og netop disse æbler er anerkendt som æbler af flotteste kvalitet. Angiolettis cidere er lavet uden kunstige farvestoffer, og så er de tilmed veganske og glutenfrie.